maanantai 19. kesäkuuta 2017

ESA HEISKA - Nyt on Lopun Aika



Esa Heiskan puhe ilmeisesti vuodelta 1987, jolloin Billy Graham vieraili Suomessa ja Ronald Reagan oli Yhdysvaltojen presidenttinä.

"...Jumalan ilmoitettu sana on nyt-aikataulussa olevaa sanaa ja sillä hetkellä kun Jumala antaa valkeuden, sisäisen valon minulle astua Hänen sanansa päälle, jos minä haluan pysyä Herran kanavana ja Hänen yhteydessään minulla on vain yksi mahdollisuus; astua sanan mukaan ja toimia sen mukaan.
Ja vastaavasti, kun me hylkäämme ja torjumme Jumalan sanan, yksikään ihminen ei jää ei-kenenkään-maalle. Yksikään ihminen ei jää nolla-tilanteeseen, vaan tässäkin asiassa toteutuu ja täyttyy se, mitä Jeesus sanoo: Kun paha henki lähtee ihmisestä, se ensin kulkee autioita seutuja, mutta palaa sinne astiaan tutkimaan; se on puhdistettu, kaunistettu, mutta sitä ei ole täytetty uuden elämän aineksilla eikä totuuden ohjaus- ja määräysvallalla. Ja se palaa seitsemän pahemman kanssa ja ottaa asumuksen aivan kuin tuo valheen henki henkivaltana Jumalan profeetoissa (1Kun.22:20-23). Ystävät, kukaan meistä ei voi jäädä ns 'nollatilaan'. Ja tänä päivänä me näemme tässä maassa jo tilanteita, jolloin Jumalan palvelijoina kerran vaeltaneet ihmiset ovat aivan kuin täyttyneet tällä hengellisen vihan ja murhan hengellä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti