maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kenen käsi?


Minua puistattaa nähdessäni EU-ruoka-avun julisteen. Kuva muistuttaa hyvin paljon okkulttisia käsi-symboleja. Kämmenen keskellä on "kaikkinäkevä silmä", joka ei suinkaan ole Jumalan, vaan Lusiferin. Se on tärkeä okkulttinen symboli, joka esiintyy mm. vapaamuurareiden tunnuksessa. 
Hmm... mitä nuo tähkät ovat? Kuka säännöstelee leipäämme ja tuhoaa geenitekniikalla siemenviljat?










 https://en.wikipedia.org/wiki/Hamsa

Nykyisin on myynnissä "aikuisten värityskirjoja", Zen-väritys, jossa väritetään näitä samoja okkulttisia kuvioita. Zen-meditaatio tulee buddhalaisuudesta ja kyse on samasta asiasta värittäisen kautta.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Zen





https://en.wikipedia.org/wiki/Sabazios



Suomensin eräästä tekstistä:

"Alkemisen apoteoosin, ihmisen muuttuminen jumalaksi, perinteinen symboli on kuva kädestä, jossa on muita symboleja, kuten kalloja, kruunuja, tähtiä, kala, avaimet, lyhdyt, astrologiset symbolit ja kaikkinäkevä silmä.

Mysteerien käsi tunnetaan monilla nimillä, kuten mestarimuurarin käsi, filosofin käsi, ja ikoninen mysteerien käsi. Sanotaan, että kädessä on jumaluuden  avaimet, ja sitä käytetään kutsuna löytämään suuria salaisuuksia."

Kyseessä on siis jälleen kerran ihmisen muuttuminen jumalaksi, kaikkivoipaksi, itsenäiseksi, palvotuksi, Jumalasta riippumattomaksi,  jumalaksi Jumalan paikalle, joka oli alunperin saatanan oma tavoite.


***


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti