lauantai 15. heinäkuuta 2017

Antikristuksen henki

Antikristuksesta puhutaan paljon, vaikka Raamattu mainitsee sen ainoastaan neljässä jakeessa.

antichristos (subst.) 500 (5) Messiaan vastustaja
from 473 and 5547
1) the adversary of the Messiah

1. JOHANNEKSEN AIKANA OLI ILMAANTUNUT JO MONTA ANTIKRISTUSTA

Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika (Johanneksen nyt= 90 jKr). Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.
1 John 2:18

Little children, it is the last time: and as ye have heard that antichrist shall come, even now are there many antichrists; whereby we know that it is the last time. (KJV)

2. ANTIKRISTUS KIELTÄÄ SEN, ETTÄ JEESUS ON KRISTUS
JA HÄN KIELTÄÄ ISÄN JA POJAN

Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.
1 John 2:22

Who is a liar but he that denieth that Jesus is the Christ? He is antichrist, that denieth the Father and the Son. (KJV)

3. ANTIKRISTUKSEN HENKI EI TUNNUSTA, ETTÄ JEESUS KRISTUS ON TULLUT LIHASSA

ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.
1 John 4:3


And every spirit that confesseth not that Jesus Christ is come in the flesh is not of God: and this is that spirit of antichrist, whereof ye have heard that it should come; and even now already is it in the world. (KJV) 

4. ANTIKRISTUS EI TUNNUSTA, ETTÄ JEESUS KRISTUS ON TULLUT LIHASSA

Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.
2 John 1:7

Sillä monta vietteliää on maailmaan tullut, jotka ei tunnusta Jesusta Kristusta, että hän on lihaan tullut. Tämä on vietteliä ja antikristus. (Biblia)

For many deceivers are entered into the world, who confess not that Jesus Christ is come in the flesh. This is a deceiver and an antichrist. (KJV)

Olin edellisyönä hereillä ja mielessäni pyöri sanat, jotka kirjoitin paperille: "antikristuksen henki haluaa itselleen sen kunnian, joka kuuluu yksin Jumalalle". Koin, että nuo sanat puhuivat uskovista, jotka ovat antikristillisen hengen vallassa. He tahtovat ihmeidentekijän maineen ja sitä kautta myös kunnioitusta, valtaa ja rahaa. Susia lampaiden vaatteissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti