perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kaikki on Jumalasta

Mutta KAIKKI ON JUMALASTA, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen  (=voidellun) kautta ja antanut meille sovituksen viran.
2. Kor. 5:18


Voiteliko Jumala Jumalan?
Tarvitseeko Jumala voitelun Jumalalta?

17 Siis, jos joku on Kristuksessa (=voidellussa), niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
18 Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen  (=voidellun) kautta ja antanut meille sovituksen viran.
19 Sillä Jumala oli Kristuksessa (=voidellussa) ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
20 Kristuksen (=voidellun) puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen (=voidellun)  puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
21 Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.
2. Kor. 5:18

Tarvitseeko Jumala jumalanpelkoa?
Voiko Jumala kuolla?
Tarvitseeko Jumala Jumalaa pelastamaan hänet kuolemasta?
Tarvitsiko Jumala Jumalaa herättämään itsensä kuolleista?

Ja lihansa päivinä hän väkevällä huudolla ja kyynelillä uhrasi rukouksia ja anomuksia sille, joka voi hänet kuolemasta pelastaa; ja hänen rukouksensa kuultiin hänen jumalanpelkonsa tähden.
Hepr. 5:7 

20 Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen,
21 hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen.
Hepr. 13:20-21

jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut

Room. 10:9







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti