lauantai 15. huhtikuuta 2017

Syntymäpäivä


In The Satanic Bible, LaVey writes, "the two main Satanic holidays (after one's birthday), are Walpurgisnacht and Halloween."

IHMISEN OMA SYNTYMÄPÄIVÄ ON SATANISTEILLE KAIKKEIN SUURIN "PYHÄPÄIVÄ". Sen jälkeen tulevat pääjuhlat ovat Walpurgisnacht (beltaine) eli katolinen pyhän Valpurin muistopäivä eli vappu, sekä Halloween (samhain), jonka kirkollinen vastine on pyhäinmiesten päivä, nykyinen pyhäinpäivä sielunmessuineen.

Miksi juuri syntymäpäivä ja mitä pahaa siinä on?

Se on täysin selvää, kun ensin ymmärtää, mikä on saatananpalvonnan määritelmä; itsenpalvonta; satanismi korottaa ihmistä itseään. Raamattu mainitsee ainoastaan kahdet syntymäpäiväjuhlat; ensimmäisessä ylimmäinen leipuri hirtettiin (1Moos. 40) ja toisessa Johannes Kastaja mestattiin (Matt. 14, Luuk. 6). Syntymäpäivän vietto on 100% pakanallinen perinne.

Hyvä nimi on parempi kuin kallis öljy, ja kuolinpäivä parempi kuin syntymäpäivä.
Saarn. 7:1

Miksi kuolinpäivä on parempi kuin syntymäpäivä?

Ihminen syntyy Adamin perisynnin alle. Jos hän elämänsä aikana nöyrtyy ja saa Jeesuksen kautta syntinsä anteeksi, alistaa oman tahtonsa Jumalan auktoriteetin alle ja elää Jumalan yhteydessä, hän pääsee kuoleman kautta osalliseksi iankaikkisesta elämästä. Room. 6.

23 Ja hän sanoi kaikille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.
24 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.
25 Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon?
26 Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa.
Luuk. 9:23-26

Jeesus antoi meille esimerkin äärimmäisestä rakkaudesta ja epäitsekkyydestä ja hän sanoi: "Seuraa minua". Se myös tarkoittaa kirjaimellisesti; ota joka päivä ristisi ja seuraa Jeesusta. Hän ei ottanut kunniaa itselleen, vaan antaa kaiken kunnian Isälle, Jumalalle.

14 Me tiedämme siirtyneemme kuolemasta elämään, sillä me rakastamme veljiä. Joka ei rakasta, pysyy kuolemassa.
15 Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja; ja te tiedätte, ettei kenessäkään murhaajassa ole iankaikkista elämää, joka hänessä pysyisi.
16 Siitä me olemme oppineet tuntemaan rakkauden, että hän antoi henkensä meidän edestämme; meidänkin tulee antaa henkemme veljiemme edestä.
17 Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?
1Joh. 3:14-17

Jumalan antaman pyyteettömän ja uhrautuvan agape-rakkauden vastakohta on äärimmäinen itsekkyys, egoismi, ahneus, hedonismi (nautinnonhakuisuus), itsenpalvonta; satanismi - "tee mitä tahdot".

Thelema on brittiläisen okkultistin Aleister Crowleyn (1875-1947) vuonna 1904 Egyptissä perustama uskonto. Theleman keskeinen laki on "Tee mitä tahdot" (Do what thou Wilt). Se on täysin vastakkainen Jeesukselle, joka alisti oman tahtonsa täydellisesti Jumalan tahtoon ja kutsuu meitä tekemään samoin.

thelema 2307 (64)
from the prolonged form of 2309
1) what one wishes or has determined shall be done
1a) of the purpose of God to bless mankind through Christ
1b) of what God wishes to be done by us
1b1) commands, precepts
2) will, choice, inclination, desire, pleasure

thelo 2309 (210)
1) to will, have in mind, intend
1a) to be resolved or determined, to purpose
1b) to desire, to wish
1c) to love
1c1) to like to do a thing, be fond of doing
1d) to take delight in, have pleasure




thelema


Tämä symboli kuvaa itseasiassa vaginaa. Katolinen kirkko käyttää paljon näitä piilokuvia ja ne viittaavat  hedelmällisyysriitteihin, joita pakanuudessa on ollut aina.  Ei siis mitään uutta auringon alla.

*
***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti