keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Äidin tuska


Kuuluisien transgender-typyjen elämän focus on oma itse. Päivät kuluvat itseään kaunistaessa iltaa varten. Heidän elämässään näyttää olevan kolme pääasiallista tehtävää:

1. shoppailla
2. bilettää
3. deittailla

Kaksi ensimmäistä vaatii jo rutkasti rahaa ja kun kuvaan tulee mukaan huumeet, sitä tarvitaan vielä enemmän. Kaikista ei tulle malleja catwalkille eikä laulajia tai juontajia tv-kanaville. Rahat on hankittava - prostituutiolla.

Tässä on lihaksi tullut saatananpalvojien "theleman" keskeinen laki; "Tee mitä tahdot" (Do what thou Wilt). Se on itsen palvontaa, joka jättää ihmisen sisälle yhä suurenevan tyhjiön ja autiuden, jota maailma ei pysty täyttämään. Hedonistinen elämäntyyli palvelee ihmisen omia mielitekoja; seksiä, ja lisää seksiä. Elämästä tulee shoppailua; uusia vaatteita, kenkiä, koruja, meikkejä, ripsiä, kynsiä... että näyttäisi seksikkäältä - tyhjääkin tyhjempää. Biletystä ja lisää seksiä - kammottava tyhjyys vain lisääntyy. Seksiä kimpassa ja miesten kesken, kaikenlaisten otusten välistä seksiä ilman rajoituksia. Tästä on kysymys seksuaalisessa tasa-arvossa, jota päiväkodit ja koulut alkavat tukemaan. Tätä maailma tarjoaa nuorisolle, ja he huutavat tuskaansa. Saatana on iskenyt kyntensä syvälle lapsiin  ja nuoriin, sillä se tietää että aikaa on enää vain vähän.

Jeesus on  meille esimerkkinä toisesta ääripäästä, täydellinen epäitsekkyys ja uhrautuminen. Uskovina meidät on kutsuttu seuraamaan Jeesusta, kuolemaan itsellemme ja palvelemaan muita. Jeesus on ainoa tie iankaikkiseen elämään. Ainoastaan Hänen ristinkuolemansa kautta voimme saada aivan kaikki syntimme anteeksi ja puhtaan elämän Hänessä. Meidän täytyy uudestisyntyä Jumalan lapsiksi. Hän antaa elämälle tarkoituksen, tulevaisuuden ja toivon. Huuda avuksi Jeesusta, Hän vastaa sinulle!

Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan. 
Apt. 2:38

Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta 
Apt. 2:40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti