torstai 29. kesäkuuta 2017

Miss Gay

Kuinka ollakaan, eilen valittiin Miss Gay Finland 2017.

"Miss Gay Finland 2017 on Lahdesta kotoisin oleva Noora Kalpio. 24-vuotias Kalpio valittiin voittajaksi kahdeksan finalistin joukosta keskiviikko-iltana ravintola DTM:ssä Helsingissä."

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201706292200235035_vd.shtml

Ilkka-lehti kertoo:

"Miss Gay Finland -kilpailussa kruunataan vuodeksi kerrallaan hyvän tahdon lähettiläs ja esikuva suomalaisille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. Kilpailu tekee näkyväksi sateenkaarinaisten moninaisuutta ja edistää tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä.... Kilpailu tukee vuosittain vaihtuvaa hyväntekeväisyyskohdetta. Tänä vuonna kohde on HeSetan Together-työ, joka järjestää vertaistuellista toimintaa turvapaikanhakijoille ja pakolaistaustaisille lhbtiq-ihmisille."

Kahdeksasta finalistista
- ainakin kaksi on alkuperältään miehiä
- viisi työskentelee sosiaali/hoito-alalla ja neljä nimenomaan lasten tai nuorten parissa.
- yksi heistä on viittomakielen tulkki, joka valmistuu sairaanhoitajaksi ja tähtäimessä on työ kehitysvammaisten, nuorten ja mielenterveysongelmaisten parissa
- kolme on selkeästi viihdealalla jonkinlaisina esiintyjiä vaikuttamassa nuoriin

Miss Gay Finland 2017 työskentelee toiveammatissaan pyhäkoulunopettajana ja lasten kerho-ohjaajana Orimattilan luterilaisessa kirkossa. Hän kertoo myös olevansa "vakaumuksellinen kristitty". Mitä se sitten kirkon piirissä tarkoittaneekaan.

"Noora on töissä seurakunnan kerhotätinä ja pyhäkouluopettajana. Jos hän olisi muumihahmo, hän olisi muumimamma. Vapaa-aikansa Noora viettää Lahden Setassa ja Malkuksessa, joiden hallituksissa hän on mukana."

http://www.missgayfinland.fi/finalistit.html
http://www.ess.fi/teemat/ihmisetjailmiot/art2375661
https://yle.fi/uutiset/3-8986219


Tässä ajassa erityisesti lapset ja nuoret ovat suuremmassa vaarassa kuin voimme ymmärtääkään!!!!

Ainoastaan Jeesuksen ristinkuoleman kautta voimme saada kaikki syntimme anteeksi ja puhtaan elämän Hänessä. Jeesus on maksanut verellään sinunkin syntisi, ota vastaan se pelastus, sillä mitään muuta pelastusta ei ole. Lapsikaste ei pelasta, meidän jokaisen täytyy uudestisyntyä Jumalan lapsiksi. Jumala tahtoo korjata sinun pirstaloituneen identiteettisi, Hän tahtoo parantaa sinun hylkäämisen haavasi, jos vain nöyrryt Hänen edessään. Käänny, tee parannus, tunnusta ja kadu syntejäsi. Vielä ei ole liian myöhäistä. Huuda avuksi Jeesusta, Hän vastaa sinulle! Jos sydämestäsi sen teet, Hän antaa elämällesi tarkoituksen, tulevaisuuden ja toivon.

Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta 
Apt. 2:40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti