maanantai 26. kesäkuuta 2017

Mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.
1. Moos. 1:27 

Kukaan ei voi syntyä väärään sukupuolen ruumiiseen, sillä Jumala ei tee virheitä. Hän antaa syntyä suurinpiirtein samanverran tyttö- ja poikalapsia, jotta ihmissuku säilyisi ja lisääntyisi, mutta nyt olemme tulleet tämän maailman ajan lopulle, aikaan josta on Raamattu on profetoinut, että pahuus ja kierotuneisuus ottaa valtaansa ihmiskunnan, eikä paluuta entiseen ole. Olemme liukuneet vaivihkaa suovaitsevuuden aikaan. Asiat, joita vielä muutama vuosikymmen sitten pidettiin moraalisesti tuomittavina, ovatkin muuttumassa ihmisten mielissä "erilaisuuden rikkaudeksi". 

Me elämme uudestaan Sodoman ja Gomorran aikoja ja tuomio on jo tulossa. Jumala ei muutu eikä Hän salli itseään pilkattavan loputtomasti. Ihmisellä ei ole lupa operoida näissä asioissa. Ainoastaan vanhurskaat perivät iankaikkisen elämän.




Transsukupuolisuudesta tulee ensimmäisenä mieleen naiseksi pukeutunut kömpelö mies, joka on maalannut naamansa mollamaijan näköiseksi. "Caitlyn" tässä tekee isot rahat ja hän on roolinsa mukainen. "Jenna" ja "Gigi" ovat rikastuneet myymällä ruumiinsa ja sielunsa barbeiksi viihdemaailmaan. Jenna seurustelee miehen kanssa, hän on siis homoseksuaali transgender. Gigi, joka ennen oli homoseksuaali transgender, sanoo seurustelevansa naisen kanssa ja olevansa lesbo, vaikka onkin perimältään mies.


Transgender ei ole enää salaista "tyttöilyä" silloin tällöin, vaan kokonaisvaltainen ja pysyvä sukupuolen muutos. Aihe ei ole aivan uusi, vaan suvaitsevaisempi yhteiskunta on mahdollistanut sen tulemisen "ulos kaapista". Nykyaikainen lääketiede, ihmisen itsekkyys ja löystynyt moraali ovat tehneet toteuttamisen mahdolliseksi.




Olen murheella tutkinut tätä aihetta. Leikkauksella, hormoneilla ja implanteilla tehdään miehistä todella hämmästyttävän aidon näköisiä naisia - ja päinvastoin. Jopa ääni saadaan muutettua. Vaatteet, hiukset ja meikki viimeistelevät paketin. Viihdemaailman näyttämöillä on lukemattomia näyttelijöitä, laulajia, malleja, juontajia jne. joiden sukupuolta ei tule mieleenkään epäillä, mutta jotka kuitenkaan eivät ole sitä, miltä näyttävät. Seurakunta tuskin tekee poikkeusta tässäkään asiassa, sitä mitä on maailmassa, sitä on myös seurakunnassa. Seurakunta ei ole mikään "totuuden pylväs ja perustus", kuten 1Tim. 3:15 on virheellisesti käännetty. Enpä ihmettelisi, jos tämä sukupuolikysymys nousisi esiin vaikkapa Joyce Meyeristä... Saatanan tarkoitus on turmella Jumalan kuvaksi luotu ihminen myös horjuttamalla hänen sukupuoli-identiteettinsä niin, että ihminen lopulta pirstaloi ja tuhoaa itse itsensä.

 (22.4.2015)

agender (sukupuoleton tai neutraali sukupuoli),
bigender (sukupuoli, jossa yhdistyy kaksi sukupuolta),
demigender (osittainen kuuluminen johonkin sukupuoleen, esim. demiboy ja demigirl)
genderfluid (liukuva tai muuttuva sukupuoli),
genderqueer (ei-normatiivinen sukupuoli),
intergender (sukupuoli miehen ja naisen välimaastossa),
neutrois (neutraali sukupuoli-identiteetti)
non-binary eli ei-binäärinen (sateenvarjotermi sukupuolille, jotka eivät ole vain mies tai nainen)
polygender (monta sukupuoli-identiteettiä omaava henkilö)

Wikipedia kertoo, että miehen ja naisen lisäksi kolmas sukupuolivaihtoehto on tällä hetkellä juridisesti voimassa Australiassa, Saksassa, Intiassa, Nepalissa, Pakistanissa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti